Consell de Mallorca

Història i patrimoni de l’edifici del Consell de Mallorca

ftrsnnhud3 | 31 Març, 2011 07:35

La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, juntament amb l’escriptor, Marià Carbonell, han presentat el llibre El Palau del Consell de Mallorca. La seu del govern insular, una obra que reflecteix el contingut històric i patrimonial de l’edifici de la seu del Consell destinat originalment a la desapareguda Diputació Provincial de les Illes Balears.

Marià Carbonell, autor del llibre ha explicat que aquesta obra és fruit de la feina d’un conjunt de persones,(Margalida Tur Català, coordinadora del llibre; Jaume Gual Carbonell, fotògraf i Anibal Guirado Campos, editor) que volien presentar un llibre artístic de l’edifici del Consell de Mallorca.

Francina Armengol ha recordat que el Consell de Mallorca ha nascut i crescut sobre els fonaments del Gran i General Consell que representa l’esperit dels mallorquins . L’edifici de Palau Reial representa , ha apuntat Armengol, la fermesa històrica i la fortalesa de cara al futur ambiciós del Consell

El llibre El Palau del Consell de Mallorca. La seu del govern insular” exemplifica , ha dit la presidenta del Consell , alguns dels valors que s’han prioritzar en aquesta legislatura per l’actual govern, es a dir, recuperar la política dels detalls i de les singularitats, amb una aposta per la nostra cultural i els nostres símbols.

L’edició del llibre culmina tot un procés que s’ha dut a terme durant aquesta legislatura de donar a conèixer la institució insular al ciutadà , amb visites guiades als col·lectius de persones majors i als alumnes dels col·legis de Mallorca. També amb la impressió tríptics sobre la història del Palau per els que visiten Mallorca.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb