Consell de Mallorca

Millora d’equipaments esportius a Mallorca

ftrsnnhud3 | 24 Març, 2011 12:19

La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol i conseller de Presidència del Goven de les Illes, Albert Moragues, han presentat el protocol de col·laboració ambdues institucions per invertir 8 milions d’euros per millorar i ampliar les instal·lacions esportives a Mallorca. A la presentació també han assistit el president de la FELIB, Joan Ferrà, la consellera insular d’Esport, Igualtat i Joventut, Josefina Ramis i el director general de l'Esport de la Presidència, Diego González.

La presidenta Armengol ha dit que es tracta d'una bona notícia que posa de manifest el compromís del Consell de Mallorca de treballar aprop dels ajuntaments de Mallorca, conscient de les dificultats pressupostàries de molts d'ells. Així mateix ha destacat els beneficis de l'esport per a tothom especialment a l'hora de crear hàbits saludables de vida entre els més joves.

Per la seva banda, Moragues ha explicat que han estat dos anys de feina molt complicada que culmina avui amb la presentació d'aquest protocol que es posa en marxa en el marc d'una situació de moltes dificultats econòmiques.

El programa de millora d’instal·lacions i equipaments esportius vol completar la xarxa d’aquests espais potenciant els de titularitat pública; millorar la gestió dels mateixos per aprofitar la seva utilització; també estableix la distribució dels equipaments harmònicament per tal de promoure un desenvolupament equilibrat del territori; i per últim se vol promoure les activitats d’esplai i lleure respectant el patrimoni natural.

L’acord suposa un compromís per part del Consell de Mallorca d’impulsar la cooperació amb les administracions locals en la construcció, ampliació i millora de les instal·lacions esportives, també contempla l’elaboració, aprovació i execució de plans insulars d’establiments i instal·lacions esportives, i vetllar, dins les competències que li son pròpies d’ordenació del territori pel compliment de reserva d’espais per a la pràctica d’esport i l’emplaçament d’equipaments esportius.

En aquest sentit està previst crear una comissió de seguiment per aprovar els projectes del programa que executarà el Consell de Mallorca . Aquesta comissió estarà formada per 2 representants de la Fundació i altres dues del Consell de Mallorca. El Consell de Mallorca informarà, a través d’una memòria anual, de les activitats dutes a terme .

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb