Consell de Mallorca

Presentació de l’esborrany del Pla Director de Joventut

ftrsnnhud3 | 24 Març, 2011 12:17

El Departament d’Esports, Joventut i Igualtat del Consell de Mallorca convocà ahir a La Misericòrdia a representants dels col·lectius professionals, personal tècnic, representants de les administracions relacionades amb polítiques de joventut, així com altres organitzacions i entitats rellevants relacionades directament o transversalment amb el jovent de l’illa de Mallorca.

En aquesta reunió, es presentà als assistents l’esborrany del Pla Director de Joventut del Consell de Mallorca i el seu procés d’elaboració amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears i amb la participació dels responsables i tècnics municipals de Joventut i de la Direcció Insular. Ara és el torn de les entitats, associacions i col·lectius que treballen en l’àmbit juvenil per a que puguin participar del procés d’elaboració del document definitiu que es presentarà el mes d’abril i que es convertirà en el full de ruta de les estratègies dins l’àmbit de joventut d’aquesta institució.

Aquest document, juntament amb el seu procés participatiu, són i seran oberts i consensuats amb els agents implicats, formant part d’una nova aposta per les polítiques de joventut.

Així, assistiren ahir a la reunió presidida per la consellera d’Esports, Joventut i Igualtat, Josefina Ramis i el director insular de Joventut, Virgili Moreno, representants de la majoria d’aquestes entitats, d’entre les que podem citar el Club d’Estudis de l’Esplai, la Fundació Ramon Serra, el Grec, l’Escola de la Sida, Grec, Ben Amics, el Consell de la Joventut, Intress, el GDEM, la Fundació Maria Ferret, Joves de Mallorca , APROJIB, ATREYUD. La trobada també compta amb la presència de tècnics de Joventut dels ajuntaments d’Alcúdia, Andratx i Palma, responsables de l’Oficina del Voluntariat i el Centre d’Informació Juvenil de l’Ajuntament de Palma, així com el director general de Joventut del Govern balear.

El Departament de Joventut del Consell vol donar continuïtat a aquestes reunions per informar de l’evolució del procés participatiu en l’elaboració de l’esmentat document.

Així mateix es manifestà l’interès de tots i totes els assistents en constituir formalment una Taula Sectorial de Polítiques de Joventut que es converteixi en una eina permanent de caràcter consultiu dins el departament, a través de la qual es puguin analitzar i proposar estratègies i actuacions adreçades al col·lectiu jove i en el seu benefici.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb