Consell de Mallorca

Classes magistrals de teatre

ftrsnnhud3 | 22 Març, 2011 13:11

El Departament d’Esports, Joventut i Igualtat del Consell de Mallorca, organitza, juntament amb l’actriu mallorquina Catalina Solivellas la segona edició del cicle “Ètics” de classes magistrals de teatre. En aquesta ocasió els professionals que impartiran les classes són el clown nord-americà Jango Edwards: l’actriu mallorquina Assun Planas i l’actor català i integrant del Tricicle, Paco Mir.

La consellera del Departament, Josefina Ramis, juntament amb l’actriu i directora del cicle, Catalina Solivellas i el director insular de Joventut, Virgili Moreno, ha presentat aquestes classes magistrals, adreçades a nins i joves de l’Illa, que es duran a terme els mesos de març i abril.

La primera de les classes magistrals porta per títol La teaoria del clown i serà impartida pel pallasso nord-americà Jango Edwards. La classe tendrà lloc els dies 25 i 26 de març a una de les sales multiusos de La Misericòrdia. En aquestes dues sessions el “clown actor” intentarà que els alumnes participants descobreixin i facin brotar el pallasso que duen dins, mitjançant la pràctica de jocs escollits, activitats físiques, actuacions o exercicis d’improvisació, entre d’altres.

Pels 8 i 9 d’abril està prevista la segona de les classes d’aquesta nova edició del cicle, en aquest cas a càrrec de l’actriu mallorquina Assun Planas, i que porta per títol Commédia dell’arte. Tancarà el cicle “Ètics” la classe magistral de Paco Mir, sota el títol de La precisió còmica els propers 15 i 16 d’abril.Aquest projecte del Departament de Joventut s’emmarca dins el programa de creació jove que té com a objectiu donar suport als joves creadors mallorquins a través de la seva formació musical, artística, en noves tecnologies a la que ara s’afegeix aquesta nova aposta per la formació dramàtica.

El cicle de classes magistrals “Ètics” suposa un complement a la formació tradicional o formal dels joves i a l’hora constitueix també una aposta alternativa d’oci per al jovent, acostant-los al món del teatre.

Per a més informació i inscripcions els interessats es poden adreçar al Casal d’Entitats de la Direcció insular de Joventut, casalentitats@conselldemallorca.net o a l’escola de teatre d’Inca, escoladeteatreinca@hotmail.com.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb