Consell de Mallorca

XXIII Jornades de l’Esport Base

ftrsnnhud3 | 22 Març, 2011 11:40

La consellera d'Esports, Joventut i Igualtat, Josefina Ramis, el cap del Servei de Medicina de l'Esport, el Dr. Bartomeu Marí, i el director de l’àrea de Relacions Institucionals de Sa Nostra, Bernardí Seguí, han presentant les Jornades de l'Esport Base, organitzades pel Servei de Medicina de l'Esport del Consell de Mallorca, amb la col·laboració de Caixa de Balears, Sa Nostra, i l'Associació Balear d'Especialistes en Medicina Esportiva (ABEME). A la presentació també ha estat present el director insular d'Esports del Consell, Francisco Blasco.

Enguany, les Jornades de l'Esport Base arriben a la seva vint-i-tresena edició i ho fan centrades en la relació entre esport i medicina, sota el lema “L’esport com a teràpia mèdica”. Un tema entorn del qual parlaran els diferents experts en matèria de medicina esportiva que participen a la trobada d’enguany.

En aquest sentit, diversos especialistes en medicina de l'educació física i l'esport, tant de Mallorca com dels centres esportius i professionals de diversos indrets d'Espanya, tractaran sobre la relació entre l’esport, la nutrició i salut òssia; la relació de la mort sobtada amb la pràctica esportiva; la prevenció de lessions a l’esport base o com es desenvolupen programes de salut i esport a diferents indrets de l’Estat.

Les Jornades, organitzades pel Departament d’Esports del Consell amb la direcció tècnica del Servei de Medicina de l’Esport, tindran lloc els dies 25 i 26 de març a la sala d'actes de l'edifici central de Sa Nostra, al polígon de Son Fuster.

Aquesta trobada s'estructura en dos dies de ponències i de taules rodones, i està destinada als professionals de l'àrea: esportistes, metges, personal sanitari, estudiants de fisioteràpia, d'infermeria i d'educació física, i monitors, entrenadors, i tècnics que treballen en benefici de l'esport en edat escolar. A totes les persones que hi participin, se'ls lliurarà un diploma acreditatiu a l'acte de la cloenda de les Jornades.

Premis Consell de Mallorca a l'Esperit Esportiu 2011

Aquesta XXIII edició de les jornades s'inaugurarà el divendres 25, a les 16 hores, i la cloenda tendrà lloc l’endemà, dia 26 al voltant de les 14 hores. Aquest mateix dia, abans de la cloenda, la consellera lliurarà els Premis Consell de Mallorca a l'Esperit Esportiu 2011 a Mateu Canyelles, president de la Federació de Tir de fona; Bel Aguilar, presidenta de la Federació Balear d’Esportistes amb discapacitat i al periodista i fotògraf Tomàs Monstserrat. Els tres rebran un reconeixement per la seva contribució al món de l’esport.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb